четвъртък, 17 октомври 2013 г.

Бурито Чимичанга с пилешко



    *8 тортили
    *1 глава лук нарязана на кръгчета
    *кашкавал
    *зехтин


    За пълнежа:
    *300гр сварено и накъсано пилешко месо
    *2 с.л. зехтин
    *1 ч.л. чили на прах
    *сол
    *черен пипер
    *1 скилидка чесън
    *1 к.л. кимион на прах
    *1 к.л. сух риган

    Смесете пилешкото месо със зехтина и подправките и го оставете за половин час.
    Запържете лука в зехтин и го оставете настрани.
    Вземете една тортила, сложете малко настърган кашкавал, сложете по една лъжица от месото и лукът и навийте на руло.По същият начин направете и с останалите тортили.
    Наредете тортилите в намаслена тавичка и печете на 200 градуса за 5-10 мин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар